~ Sue's Posse ~

By: Sue Fami

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Jan-2007 07:03 Email | Share | | Bookmark
Swimmin!

Sofia kesejukan!
 
Mummy, can I have the camera.
Saturday,my mum, together with Sarah & Sofia sleep over at my house. Sunday morning, aku layan the kids spend time at the swimming pool.




Saturday, 20-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung!

Berhenti Jap Kat A&W Seremban
Tasik Seremban
Umah Atuk & Wan aku
View all 14 photos...
Cuti Awal Muharram, Mak, aku & Haziq together ngan Cik Ameen N Botak .. pakat balik kampung.. cadang nak tengok atuk & wan .. alang-alang sekali balik amik buah langsat and rambutan yang dah masak.. Atuk yang pesan suruh balik amik.


HAZIQ FARIHIN kalau 'jalan-jalan' memang no. 1



Sesi petik buah rambutan ngan buah langsat start around 2.30 pm.. tentunya lepas kami semua lepak2 (TIDO) - Haziq excited!


Kak Siti (yg ditugaskan untuk jaga Wan) yg bertungkus lumus panjat pokok langsat petang tu! Bertenaga betul 'makcik" tu!


Haziq nak juga turut serta dalam proses meng"collect" buah rambutan walaupun masa tu hujan rintik-rintik... Terpaksa suruh dia berdiri kat tepi.. meriah betul semut-semut yg datang bersama-sama buah rambutan.. Haziq dah tergaru-garu.. but the good thing is.. now he know how to say "SEMUT"


Saturday, 13-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Incidents!

Nasib baik kunci rumah tak ambil
The left over!
Asap makin banyak
Balik kerja on Saturday, myself, A and C decided to go to Petaling Street to get some stuff. Afterall, aku pon dah lama tak gi sana and C was kind enuff to tumpang kan us there and later will drive us back here to the office.

Sampai kat tempat where C parked her car, to our shock, kami nampak C's car window dah kena pecah and according to C, her luggage filled with her cloths and make-up where she put in the luggage under the front sit dah kena ambil. We felt that whoever yang buat kerja ni dah memang aimed luggage tu.
So our plan to go to PS dah terbengkalai. C got to go and fix her window ASAP. Kesian C.

Tak baik betul orang-orang yang buat kerja-kerja macam ni! aku bengang pasal hari tu aku pon dah kena sekali.


Tingkap cermin kereta C yg dah dipecah!

Hah.. yang ni pulak aku shoot from my house punya balcony. Tiba-tiba kawasan hutan kat area rumah aku tu berasap. Thought it just kabus pasal baru lepas hujan tapi soon after, the kepulan asap jadi makin tebal and hitam.. taku gak nanti dia merebak..


Hutan terbakar ker?

After 5 minutes.. asap dah subside.. Alhamdullillah!


Thursday, 11-Jan-2007 05:45 Email | Share | | Bookmark
Time to Chill!

J & A
C & S
CHILLI'S
Hmm.. "J" nak belanja! According to "J", it's supposed to be Christmas and New Year kind of celebration lor and also she's glad and happy that everything that need to be settled dah settled. And she also said good thing must be shared! So sebelum aku melangkah lebih jauh.. aku nak ucap dulu.. THANK YOU "J"!

Lepas segala macam spot to dine was on the list, we akhirnya ended up eating at Chilli's at KLCC .. walaupun Chilli's was not in the list in the first place!

Lepas teman "A" pergi beli ticket "RAIN" dekat Tower Records, we then adjourned to Chlli's

Mushroom Jack Fajitas - RECOMMENDED - Sedap ni wei!

Fighting for the food!!

Food ni okay jer lah. So-So! Aku tak ingat apa nama dia but would not order this next time. Not up to my expectation.

HAAAAH! NI lah dia "RAIN IS COMING DOWN" - on 27 January 2007 - Finally "A" got this tick tadi.. teruja betul perempuan tu!


Thursday, 4-Jan-2007 05:55 Email | Share | | Bookmark
Gambar Budak-budak

Mohd & Haziq
Tiga Beradik
Daddy, Haziq and Hidayat
View all 7 photos...
Some photos were taken masa Hari Raya Aidil Adha yang baru lepas (31 December 2006) kat rumah ibubapa mertua. Bila tiba raya jer sebenarnya seronok tengok budak budak jer yg siap berbaju melayu/kurung..berkejaran..riuh rendah satu rumah. Makanan yang tersedia dah penuh meja. Mak mertua aku kalau bab masak memasak ni memang expert.. kekadang aku terpikir gaks.. sempat jugak mak memasak makanan yg sebegini banyak nyer.. sedangkan yg ada kat rumah tu mak mertua, bapak ngan kakak ipar aku jer.. and definitely yg berkerja keras didapur harusnye lar mak mertua and kakak ipar aku.. tapi apa-apa hal aku tabik mereka semua..

Tapi tak sempat nak snap gambar makanan yang lazat2 tu.. gambar orang2 lama pun tak terambik. So gambar kat entry hari ni semua gambar budak-budaks.


Haziq's side view.

These are few photos of the budak-budak that I snapped masa Cikna and family came down from Kedah to celebrate Aidil Adha with us. Hari raya Aidilfitri yang lepas tak sempat nak turun. Shafik dah nampak besar sangat. Dah jadi abang! Selalu je kena mengalah dengan adik-adik! Najmi macam biasa, manja dan 'cenggeng' and lastly Adam..hmm what do I say .. suka buli abang-abang dia!



Najmi, Shafik and Adam (the 3 musketeers)


Shafik and Haziq


Shoya in B&W


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net